ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται πρόγραμμα απαιτήσεων στον Άρη, με τρία ματς σε επτά μέρες, όπου θα χρειαστούν… όλοι!

Ο Άκης Μάντζιος έχει ένα γεμάτο ρόστερ να διαχειριστεί και η εβδομάδα που ακολουθεί μετά το Αγρίνιο είναι η ιδανική για να το αξιοποιήσει πλήρως.

Οπως τόνισε και στην συνέντευξη που διαβάσατε χθες από το PRESSARIS: “Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει ένα γεμάτο ρόστερ, μπορούμε να έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες και ασφαλώς σαν προπονητή αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα διότι είναι και η ποιότητα την οποία έχει σαν σύνολο”.

Το rotation -χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να είναι ολικό- είναι η μοναδική επιλογή για τον Άκη Μάντζιο, προκειμένου να έχει την ομάδα του “φρέσκια” σε κάθε ένα από τα τρία ματς που έχει να δώσει μέσα σε διάστημα 7 ημερών.

Οι “κιτρινόμαυροι” που θα αγωνιστούν στο Αγρίνιο με μόλις ένα ματς τον τελευταίο μήνα (αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την 1η Νοεμβρίου) δεν έχουν ακόμα ρυθμό για τέτοιου είδους αναμετρήσεις, συνεχόμενες ανά τρεις μέρες. Επομένως, είναι απολύτως λογικό να θέλει ο Άκης Μάντζιος να τους βάλει σταδιακά σε αυτή την διαδικασία.

Ο Άρης εκτός από τον Παναιτωλικό, θα έχει εκτός απροόπτου το αναβληθέν με την Λάρισα την Τετάρτη 23 του μήνα, ενώ ακολουθεί ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 28/11 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξουν απρόοπτα (τραυματισμοί, κρούσματα, αναβολές) τότε θα είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμαστεί το βάθος του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ και τι μπορεί να καταφέρει διότι θα χρειαστεί πολλές φορές μέσα στην χρονιά από εδώ και στο εξής να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

To Top