ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διακοπή και τα… προβλήματα, ίσως διαφοροποιήσουν και το πλάνο για την αρχική ενδεκάδα

Αν ο Άρης αγωνιζόταν κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ, ενδεχομένως στην αρχική του ενδεκάδα να γινόταν από μία έως και καμία αλλαγή.

Ο Άκης Μάντζιος είναι του δόγματος πως… “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”, ωστόσο, το ματς με τον Παναιτωλικό γίνεται πλέον υπό διαφορετικές συνθήκες.

Αρχικά, διότι μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος όπου ο 51χρονος προπονητής είδε παίκτες να ανεβαίνουν σημαντικά και να χτυπούν την πόρτα της αρχικής του ενδεκάδας. Κάποιοι που είχαν μείνει πίσω το προηγούμενο διάστημα έχουν καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ υπήρχε χρόνος για δοκιμές από τον 51χρονο κόουτς, που δεν είχε την δυνατότητα να τις κάνει το προηγούμενο διάστημα λόγω απουσιών των παικτών, είτε από ενοχλήσεις, είτε λόγω κορωνοϊού.

Συν τις άλλοις, υπάρχουν και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στις προηγούμενες προπονήσεις οι Ματέο Γκαρσία και Σιαντέ Σίλβα.

Αμφότεροι ένιωσαν ενοχλήσεις, ο πρώτος στον προσαγωγό, ενώ ο Πορτογάλος έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Σε μία περίοδο, που διεκδικούσε μία θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται, αυτός να ήταν η μοναδική αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ, εάν διεξαγόταν η αναμέτρηση.

Όπως είναι λογικό, ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει την εξέλιξη στις ενοχλήσεις των δύο παικτών και αναλόγως θα αποφασίσει για το αρχικό του σχήμα το οποίο δεν αποκλείεται να έχει κάποιες αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, από το οποίο ήδη έχουν περάσει δύο εβδομάδες.

To Top