ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται στην Θεσσαλονίκη, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει ο Καμαρά!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας και (της πιο) ακριβής μεταγραφής του Άρη ξεκίνησε!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, μετά την ολοκλήρωση των τελευταίων λεπτομερειών αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ώρα άφιξης του.

Ο 26χρονος επιθετικός από την Μαυριτανία έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Πρόκειται για μια κίνηση από τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη με το… βλέμμα στο παρόν, αλλά και στο μέλλον, μια επένδυση για τους «κιτρινόμαυρους», που δείχνουν να πιστεύουν πολύ στο πρόσωπο και στο ταλέντο του Καμαρά.

Ο Καρυπίδης βρέθηκε στην Αγγλία τις προηγούμενες ημέρες και στο Λονδίνο και μετά από ένα μπαράζ επαφών και συζητήσεων τα βρήκε σε όλα με την Φούλαμ για την μεταγραφή του παίκτη, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο φετινό ελληνικό μεταγραφικό καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως το “χρυσό” deal έκλεισε στα 3.500.000 ευρώ με την Φούλαμ, ενώ ξεχωριστά θα είναι τα χρήματα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Με απλά λόγια, πέρα από την επιμονή, υπήρξε και η οικονομική υπέρβαση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

To Top