ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία ο Άρης για την συμφωνία και με τον Γκιτάν

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί για τον Άρη δέκα μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Μετά την ηχηρή είδηση της συμφωνίας του Άρη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι κιτρινόμαυροι φορτσάρουν για την απόκτηση και του 22χρονου μεσοεπιθετικού Ραφίκ Γκιτάν από τη Ρεν! Ήδη όλες οι ενέργειες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η συμφωνία μπαίνει στην τελική της ευθεία…

Ο Γκιτάν, ύψους 1,64μ., αγωνίζεται ως κεντρικός/μεσοεπιθετικός και ο Άρης ετοιμάζεται να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ρεν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει με την γαλλική ομάδα, την ώρα που υπάρχουν δημοσιεύματα από την Γαλλία που επί της ουσίας τις επιβεβαιώνουν.

Χαρακτηριστικά χθες το foot-sur7.fr ανέφερε πως ο Γκιτάν είναι πολύ κοντά στον ερχομό του στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Άρη. “Από τη στιγμή που δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στη Ρεν, ο 22χρονος δόθηκε δανεικός στη Μαρίτιμο, έχει συμβόλαιο ως τον επόμενο Ιούνιο, αλλά ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα για ελεύθερη μεταγραφή. Αυτά είναι καλά νέα για τον πρόεδρο Νικολά Χολβέκ, που θέλει να απελευθερωθεί από συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται στη Ρεν”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Προσθέτουν οι Γάλλοι πως “με μόλις τέσσερα παιχνίδια στη Ρεν τα τελευταία τρία χρόνια, ο Γάλλος μέσος δεν είδε λαμπρό μέλλον στη Γαλλία και θέλησε να πειραματιστεί στο εξωτερικό. Ο Γκιτάν έπαιξε πέρσι στη Μαρίτιμο σε 30 αγώνες και πλέον αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βρετάνη και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στον Άρη. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις και η μεταγραφή του θα είναι ένα δεύτερο “μπαμ” για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι κοντά σε συμφωνία και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά”.

To Top