“Έσβησε” δύο ονόματα από το “απουσιολόγιο” ενόψει Ορφέα

Χιντασέλι και Σταυρόπουλος ακολούθησαν το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης και τίθενται στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Ελευθερούπολη. Αύριο θα κριθεί -κατά πάσα πιθανότητα- και η συμμετοχή του Παπαδόπουλου που ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει:

“Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης (17/05, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο Μάριος Παπαδόπουλος, που έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Στον αντίποδα, ο Αλέξανδρος Χιντασέλι συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Να θυμίσουμε ότι από το κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Νίκος Γεωργιάδης και Αλέξης Καλογέρης. Ο 32χρονος πλάγιος αμυντικός θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο 29χρονος μέσος με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με την Καβάλα συμπλήρωσε τις τέσσερις.

Για αύριο, Σάββατο, η μεσημεριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας.

To Top