Πάσαλιτς: “Να ‘καθαρίσουμε’ τη σειρά στο ΟΑΚΑ”

Για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ μίλησε ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, τονίζοντας ότι η ο Άρης θέλει να «καθαρίσει» τη σειρά από αύριο.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportit.g:

Για το πρώτο ματς: «Όπως είδατε όλοι το σκορ μιλάει από μόνο του», ήταν τα πρώτα λόγια, για να προσθέσει «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Στο τέλος, όμως είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, αλλά και την εμπειρία, όπως και το μαχητικό πνεύμα να φτάσουμε στη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική».

Για τη σημασία του 1-0: «Πάντα το 1-0 σημαίνει πολλά. Η νίκη ήρθε σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, διότι εάν χάναμε στο Αλεξάνδρειο θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, ώστε να πάμε στο ΟΑΚΑ και να μείνουμε… ζωντανοί στα πλέι οφ. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, όμως, η πίεση και το άγχος είναι στην μεριά της ΑΕΚ και εμείς θα πάμε να παίξουμε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι και -γιατί όχι- να «καθαρίσουμε» τη σειρά!».

Για το «κλειδί» του φετινού Άρη: «Το κλειδί για εμάς είναι πως δεν αλλάξαμε πολλούς παίκτες, σε σχέση με τις άλλες ομάδες και ότι μείναμε ενωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε τους ρόλους μας, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για το τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου: «Θα πρέπει να περιμένει να δει όσα είδε και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Θα παίξουμε σκληρά στην άμυνα, θα υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο κάθε στιγμή και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!».

To Top