Χωρίς κατηγορία

«Έσκασαν» οι μπόμπες, πλημμύρισε το… χρήμα‏

Μία από τις μεταλύτερες επιτυχίες της τελευταίας εβδομάδες είχαμε χθες στο Betarades.com με τα προγνωστικά στοιχήματος να χαρίζουν μεγάλα κέρδη. Συγκεκριμένα στην Κατηγορία «Μπόμπες» πέρασαν 5/6 σημεία με το Μεξικό να παίρνει το χρυσό μετάλλιο και να μας δικαιώνει στο Χ2 (2.53), τη Γιορκ να μένει στο 1-1 με την Ντονκάστερ και να μας χαρίζει απόδοση 2.00 στο Χ2, τη Μπαστιά που αποτέλεσε και το σημείο της ημέρας, αφού «φορτώθηκε» με 65 ευρώ να μας επιβεβαιώνει το 2 DNB (2.30) και τέλος το βράδυ τα δύο Βραζιλιάνικα να μας βγάζουν… ασπροπρόσωπους καθώς τόσο η Ατλέτικο Γκοϊανένσε (2.24), όσο και η Φιγκεϊρένσε (2.13) δεν έχασαν από Σάντος και Σπορτ Ρεσίφ αντίστοιχα.

 

Με φόρα λοιπόν από τη νέα επιτυχία σήμερα συνεχίζουμε να δροσιζόμαστε με κέρδη, επιτυχίες και θετικές προβλέψεις. Στα Μονά πάμε με δύο σημεία. Αρχικά το μεγάλο μας ποντάρισμα (40 ευρώ) θα πάει στο 2 DNB της Χαμ Καμ με αντίπαλο τη Νότοντεν, αγώνας που γίνεται για τη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας. Το 2 DNB πληρώνει 1.94 στην 10Bet. Από την ίδια εταιρεία έρχεται και η απόδοση στο δεύτερο «Μονό» που είναι το 2 DNB στην αναμέτρηση Κορίνθιανς – Κοριτίμπα για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

 

Με 5 «Μπόμπες» θα προσπαθήσουμε σήμερα να «πληρώσουμε» όσους αρέσκονται να ποντάρουν σε εκπλήξεις. Τρία 35άρια και δύο 30άρια πονταρίσματα με αγώνες που διεξάγονται στη Σκανδιναβία και στην Ολλανδία. Για το δανέζικο πρωτάθλημα η Χόρσενς υποδέχετα την Άαλμποργκ και το 2 DNB (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα) πληρώνει 2.84 στην Pinnacle. Για την Α’ Κατηγορία της Σουηδίας η Χέλσινμποργκ παίζει με την Κάλμαρ και εμείς επιλέγουμε το Χ2 που παίζεται σε απόδοση 2.19 στην Pinnacle. Για τη Φινλανδία η Βάασα αντιμετωπίζει την Κουόπιο και το 2 DNB προσφέρεται σε απόδοση 2.90 στη NordicBet. Στους αγώνες που το ποντάρισμα είναι 30 ευρώ έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Άλκμααρ μέσα στον Άγιαξ που παίζεται στο 2.29 στην Pinnacle, ενώ τέλος για τη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας η Στρόμεν δε χάνει μέσα στην έδρα της Σάρπσμποργκ με το Χ2 να πληρώνει 2.88 στη William Hill.

 

Στο Σύστημα, που τις προηγούμενες μέρες είχε την τιμητική του καθώς μοίρασε πολλά κέρδη, σήμερα επιλέξαμε έξι αγώνες σε σχηματισμό 3-6 (21 στήλες x 4ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 84 ευρώ.

Αναλυτικά οι αγώνες και τα σημεία σε αποδόσεις BetVictor:

 

Νόρκεπινγκ – Χάκεν Χ (3.50)

Τούρκου – Ίντερ Τούρκου 2 DNB (2.00)

Λίλεστρομ – Χόνεφος Χ (3.60)

Σόγκνταλ – Ρόζενμποργκ 2 (1.99)

Άλτα – Μπραν 2 DNB (1.96)

Μπάγερν – Ντόρτμουντ 1 (2.27)

 

Η κορυφαία μπασκετική στιγμή της σεζόν έφτασε. Στις 17:00 το απόγευμα έχουμε τον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου Ηνωμένες Πολιτείες και Ισπανία θα μονομαχήσουν για το χρυσό μετάλλιο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ακλόνητο φαβορί και θέμα για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια δεν τίθεται. Το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν οι Ισπανοί να τους κοντράρουν και αν είναι σε θέση να μας προσφέρουν έναν μεγάλο τελικό ανάλογο αυτού του Πεκίνο πριν 4 χρόνια.

 Διαβάστε εδώ τις στοιχηματικές προτάσεις για το Μπάσκετ

 Δείτε εδώ την ανάλυση και τις προτάσεις για ATP Masters του Τορόντο

 Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top