Χωρίς κατηγορία

Φαβορί ο Οσενί για το κέντρο, “προσπέρασε” Κούρτο και Βαντόζ!

Από την λίστα του Μάκη Κατσαβάκη πέρασαν πολλά ονόματα. Είδε και ξαναείδε βίντεο. Ξεχώρισε τρία ονόματα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Κούρτο, Βαντόζ και Οσενί.

Ο προπονητής του Άρη αφού ζύγισε τα δεδομένα, φαίνεται ότι καταλήγει στο πρόσωπο του Έντι Οσενί, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο αμυντικός μέσος που ψάχνει εδώ και καιρό.

O 24χρονος Βαχίντ Ακάνι Οσενί όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι γεννημένος στη Νιγηρία στις 17/01/1988 έχει ύψος 1,86 και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού (για την ακρίβεια πήγε στην Κυπριακή ομάδα τον Γενάρη του 2008).

Συνολικά στα πέντε χρόνια παρουσίας του εκεί ο Οσένι μέτρησε 106 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με καλύτερη χρονιά του την περσινή όπου ήταν βασικός σε 28 ματς πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Πριν την Κύπρο αγωνίστηκε μια σεζόν στην Μπειταρ Ιερουσαλίμ ενώ στην πατρίδα του ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στους Sunshine Stars F.C.

Ο Κατσαβάκης ήθελε διακαώς τον Ούγγρο Βαντόζ της Ναϊμέγκεν, αλλά αυτός δεν δείχνει στην παρούσα φάση διατεθειμένος να πει το ναι στον Άρη. Δεύτερη επιλογή ήταν ο Κούρτο της Μορεϊνένσε, αλλά τελικά αυτό που που ίσως γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Οσενί είναι ότι μπορεί να παίξει εκτός από αμυντικό χαφ και στόπερ, αλλά και το κασέ του που είναι στα φετινά πλαίσια του Άρη.

Ο Οσενί ήταν πέρσι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού σε απόδοση της κυπριακής ομάδας και είναι ελεύθερος. Ο δρόμος για την απόκτησή του είναι ανοιχτός…

 

To Top