Έτοιμη για την τετράδα η Εθνική Εφήβων – Στις 21.15 κόντρα στη Λιθουανία

Μία μέρα μετά τη σπουδαία ανατροπή απέναντι στη Φινλανδία, η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει απόψε στις 21.15 τη Λιθουανία με στόχο ακόμα μία νίκη-πρόκριση, αυτή τη φορά στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Βόλο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Απέναντι στη Φινλανδία η Εθνική Εφήβων έκανε σπουδαία ανατροπή. Χάρη στην άμυνά της, αλλά και τα μεγάλα σουτ που έβαλε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου προκρίθηκε στην οκτάδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Λιθουανία, η οποία επικράτησε της Σερβίας.

Η «γαλανόλευκη» ποντάρει σε ένα ακόμα παιχνίδι στο πάθος της, αλλά και το μαχητικό πνεύμα που έβγαλε στις δύσκολες στιγμές. Αυτό θέλει να δει για ένα ακόμα παιχνίδι ο Βλασσόπουλος. Απέναντί της, άλλωστε, η «γαλανόλευκη» θα βρει μια ποιοτική ομάδα, η οποία έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Δημήτρης Κλωνάρας ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Φινλανδία και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στον προημιτελικό είναι λίγες, καθώς στο στρατόπεδο της Εθνικής δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κατάστασή του.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

14.30 Ρωσία-Ισπανία

16.45 Τουρκία-Γαλλία

19.00 Μ. Βρετανία-Σλοβενία

21.15 Λιθουανία-Ελλάδα

To Top