ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σανικίτζε: “Υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες για μια οριστική συμφωνία”

Ο Βίκτορ Σανικίτζε βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στο Αλεξάνδρειο και είχε μια δεύτερη συζήτηση με το Δημήτρη Γουλιέλμο, πιστοποιώντας την καλή διάθεση που έχει για να συμφωνήσει σε διακανονισμό των οφειλομένων που έχει λαμβάνειν από τον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Γεωργιανός πρώην πλέον φόργουορντ έκανε και δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο και να βοηθήσω την ομάδα και να μπορέσει η ομάδα να άρει τα ban ώστε να μπορέσει να κάνει μεταγραφές. Ήρθα εδώ για να συζητήσω με τον κ. Δημήτρη Γουλιέλμο και να διαπραγματευτώ την οφειλή που υπάρχε”.

Πρόσθεσε πως “Θέλω να βρούμε μια λύση, δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πρέπει να γίνουν κάποια βήματα, είναι μια αρχή η δική μου υπόθεση και ελπίζω να ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες.

Υπάρχει διάθεση και επιθυμία και από τις δύο πλευρές, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σε ότι αφορά τη δική μου περίπτωση, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες για μια οριστική συμφωνία, για τους άλλους παίκτες δεν μπορώ να μιλήσω εγώ.

Εγώ είμαι εδώ και αποδεικνύω στην πράξη ότι είμαι ανοικτός για να βρούμε μια λύση. Είναι δύο πλευρές που διαπραγματεύονται και προσπαθούμε να βρούμε μια συμφωνία”.

Για την σχέση που ανέπτυξε με τους φιλάθλους του Άρη είπε: “Εγώ είμαι πάντα ευγνώμων για αυτό που έζησα στον Άρη με τον τραυματισμό μου και την στήριξη που πήρα από τον κόσμο. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν με τους τραυματισμούς, εγώ σταμάτησα το μπάσκετ μετά από αυτόν τον τραυματισμό”.

Αποκάλυψε ο Σανικίτζε πως “θα πρέπει άμεσα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βρεθεί μια λύση. Έχω προσωπική επαφή και έχω μιλήσει και με τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και έχω μιλήσει και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπορέσει να βρεθεί μια λύση και να απαλλαγεί ο Άρης. Προσπαθώ να προτρέψω και τους υπόλοιπους παίκτες για να μπορέσει ο Άρης να λύσει αυτό το πρόβλημα”.

 

To Top