ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτοιμη η “ατζέντα” με μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρήσεις για τον Άρη της νέας σεζόν

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση που αναμενόταν ανάμεσα στον Τόλη Τερζή και τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο προπονητής του Άρη και ο τεχνικός διευθυντής τα είπαν για αρκετή ώρα, με την «ατζέντα» να περιλαμβάνει όπως ήταν λογικό τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και το θέμα της προετοιμασίας που ξεκινά νωρίς φέτος για την ομάδα λόγω… Ευρώπης.

Η “ατζέντα” δείχνει σχεδόν έτοιμη σε ότι αφορά μεταγραφές, ανανεώσεις αποχωρήσεις. Όπως είναι γνωστό  ο Παλίκουτσα βρέθηκε στο εξωτερικό από όπου και επέστρεψε. Οι δύο άνδρες μίλησαν εφ όλης της ύλης. Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων ενημέρωσε τον Τερζή για τις επαφές που είχε στο εξωτερικό με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ τον πληροφόρησε και για τους παίκτες με τους οποίους ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα με κάποιους από τους μεταγραφικούς στόχους, είναι κοντά οι πρώτες συμφωνίες.

Επιπλέον, έγινε συζήτηση και για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και το προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν μαζί τους οι συζητήσεις για να αποδεσμευθούν.

Όσο πλησιάζουμε προς την 12η Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν να… καθαρογράφονται οι κινήσεις των κιτρινόμαυρων, οι οποίες και θα διαμορφώσουν τον Άρη της νέας σεζόν.

To Top