ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα… ξεχωριστό φιλικό ουσίας, αλλά και μνήμης για τον Τόσκο

Η ομάδα του Άρη μετά από ένα πρώτο διάστημα παραμονής στη Θεσσαλονίκη (η έναρξη της προετοιμασίας είναι στις 12 Ιουνίου), θα μεταβεί στο Ισραήλ τέλη Ιουνίου για φιλικά με την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα (όταν κλειδώσουν οι ημερομηνίες θα γίνουν οι ανακοινώσεις), όπως είναι γνωστό.

Το δεύτερο στάδιο θα λάβει χώρα μέσα στον Ιούλιο, όπου η ομάδα του Αρη θα πάει – εκτός απροόπτου- και Βουλγαρία όπου θα δώσει και ένα φιλικό με την Μπότεφ, την ομάδα του αδικοχαμένου Τόσκο, με την οποία οι κιτρινόμαυροι έχουν αδερφοποιηθεί. Με την Μπότεφ μάλιστα θα γίνει αργότερα και ένα δεύτερο φιλικό, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, μάλλον στην πρώτη η δεύτερη διακοπή του νέου πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Είναι ένα ξεχωριστό φιλικό με κεντρικό πρόσωπο τον αδικοχαμένο Βούλγαρο οπαδό, το οποίο πέρα από τα όποια αγωνιστικά συμπεράσματα, θα ικανοποιήσει και μια επιθυμία όλης της κιτρινόμαυρης οικογένειας για να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του Τόσκο.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, θα γίνουν μάλλον άλλα δυο φιλικά στη Θεσσαλονίκη, με ξένες ομάδες, χωρίς ακόμη να έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα.

To Top