ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το θετικό πρόσημο του Μαζικού και η λογική των παραχωρήσεων

Ο Αρης δια στόματος Ρόμπερτ Παλίκουτσα, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο οποιοσδήποτε παίκτης του ρόστερ, εφόσον έρθει πρόταση και αυτή κριθεί συμφέρουσα οικονομικά για τον σύλλογο.

Είναι κάτι που ισχύει στο σύνολο των επαγγελματικών συλλόγων ανά τον κόσμο, όμως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια λογική στη διαδικασία των παραχωρήσεων. Από τη μια να μην αποδυναμωθεί η ομάδα, κι εφόσον παραχωρηθεί κάποιος παίκτης (με αντίτιμο που θα ικανοποιεί την ομάδα) να αντικατασταθεί αποτελεσματικά.

Χθες έγινε γνωστό ότι προέκυψε έντονο ενδιαφέρον απο την Σερβέτ για τον Μπράντλεϊ Μαζικού, που μεταφράστηκε σε επίσημη πρόταση από την ελβετική ομάδα. Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων είχε φέτος θετικό πρόσημο και είναι από τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τη νέα σεζόν ο Τόλης Τερζής.

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, όπως σημειώσαμε και χθες, η πρόταση στην παρούσα φάση απορρίφθηκε από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα που έκρινε ότι ήταν χαμηλή αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Αν η Σερβετ επανέλθει με καλύτερη προσφορά για τον αριστερό μπακ των κιτρινόμαυρων τότε αυτή θα επανεξεταστεί. Πάντα με βάση την λογική που αναφέρουμε παραπάνω.

To Top