ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Άρης για τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου (19.30 – PRESSARIS LIVE)

Παρά τις απουσίες των Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο και Λούμορ, ο Άρης δηλώνει έτοιμος και αποφασισμένος για το πρώτο φετινό διπλό στο πρωτάθλημα. Απέναντί του ο Ατρόμητος του… νέου προπονητή Γιώργου Παράσχου στο γήπεδο του Περιστερίου (19.30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πανέτοιμοι τόσο αγωνιστικά, όσο και ηθικά μετά τη νίκη βαθμολογικής και κυρίως ψυχολογικής ανάτασης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας. Μάλιστα η αποστολή του Άρη έτυχε θερμής υποδοχής χθες το βράδυ στην Αθήνα από φίλους του Άρη, οι οποίοι ζήτησαν τη νίκη.

Ντένις, Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Αλί, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης και Μάνος αποτελούν την αποστολή των 21 παικτών που πήρε μαζί του ο Άκης Μάντζιος. Ωστόσο, ένας εξ αυτών θα μείνει εκτός, ενώ στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Λούμορ.

«Παίζουμε εκτός έδρας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και πάμε να κερδίσουμε. Είναι μια δύσκολη έδρα, θα γίνει ένα σκληρό, ένα δυνατό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι εκεί πέρυσι χάναμε 2-0 αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, οπότε το έχουμε και αυτό στο μυαλό μας και πάμε προετοιμασμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Σούντγκρεν για το αποψινό παιχνίδι, τονίζοντας επίσης πως «ακόμα και στην κακή μας μέρα, οφείλουμε να δίνουμε όλοι το 100%».

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης από τον σύνδεσμο Αθηνών. Στο πλευρό του ως βοηθοί ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων) και 4ος διαιτητής ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου). Στο VAR θα βρίσκονται οι Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), ο οποίος ήταν ξανά στην ίδια θέση στο ματς του Άρη κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια, και Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών). Παρατηρητής ο Νίκος Αγαδάκος (Πειραιά).

To Top