ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίδια «συνταγή», αλλά με μία αλλαγή στην ενδεκάδα ο Άρης

Την ίδια «συνταγή» από το νικηφόρο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά με μία αλλαγή… συστατικού αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης απόψε στο Περιστέρι.

Ο Άκης Μάντζιος δε θα αλλάξει πολλά συγκριτικά με το τελευταίο ματς της ομάδας. Έτσι, η αμυντική γραμμή θα μείνει ανεπηρέαστη, με τον Κουέστα στο τέρμα, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, Σούντγκρεν και Γκανέα στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το δίδυμο Σάσα και Τζέγκο στα αμυντικά χαφ λειτούργησε πολύ καλά και θα διατηρηθεί, ενώ πιο μπροστά οι Γκάμα, Μαντσίνι και Καμαρά δε… χάνουν τη φανέλα του βασικού.

Η μία θέση που μένει κενή προέρχεται από την απουσία του τραυματία Μπερτόγλιο. Εάν ο Άρης παραταχθεί με το κλασικό του 4-2-3-1, τότε βασικός υποψήφιος για τη θέση του Αργεντινού είναι ο συμπατριώτης του, Ματέο Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα, έχοντας ανεβάσει στροφές.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη από τον προπονητή του Άρη ακόμα και στο σχήμα της ομάδας. Αυτή, ενδεχομένως να ακούει στο όνομα του Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος έχοντας καλή απόδοση στη θέση μπροστά από τα αμυντικά χαφ «φλερτάρει» ξανά με την ενδεκάδα, με τον Άκη Μάντζιο να πλέκει το εγκώμιο του Σενεγαλέζου μέσου.

Με οποιαδήποτε πρόσωπα και αν παρουσιαστούν οι «κιτρινόμαυροι», στοχεύουν σε ακόμα ένα τρίποντο, το πρώτο εκτός έδρας, για να συνεχίσουν τη βαθμολογική ανάκαμψη μετά τους χαμένους βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό.

To Top