Έτοιμος, αισιόδοξος και αποφασιστικός ο μπασκετικός Άρης στη δική του μάχη για το άρθρο 99!

Με αριθμό στο πινάκιο το Νο21 η ΚΑΕ Άρης είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη να εκθέσει όλα τα επιχειρήματά της στο δικαστήριο και να το πείσει ότι δικαιούται να υπαχθεί στο άρθρο 99. Είναι μια μεγάλη “μάχη” η σημερινή (και) για το τμήμα μπάσκετ, που στοχεύει στην υπαγωγή στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα, για να βάλει σε μια σειρά τα χρέη της.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Σήμερα το πρωί θα βρίσκεται εκεί η διοίκηση της ΚΑΕ, αλλά και η νομική ομάδα των κ.κ. Οικονόμου, Ψάλλα και Γρόλλιου, προκειμένου να επιχειρηματολογήσει υπέρ της υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99.

Τα πιο σημαντικά “όπλα” των κίτρινων είναι η συναίνεση της κυβέρνησης και του Νομικού Συμβουλίου του κράτους για τις οφειλές προς το δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ), αλλά και η συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσοστού συναίνεσης των υπόλοιπων πιστωτών, που είναι κυρίως πρώην παίκτες, προπονητές και προμηθευτές.

Ο μπασκετικός Άρης είναι έτοιμος, έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, έχει έτοιμο το πλάνο επιβίωσης της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια και αυτά θα καταθέσει σήμερα στο δικαστήριο.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα σε διάστημα 45-60 ημερών. Οι κίτρινοι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά πηγαίνουν σήμερα στο δικαστικό μέγαρο με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για το μεγάλο βήμα.



To Top