Έτοιμος για Σπόρτιγκ ο Ρομπέρζ!

Διαπραγματεύσεις μεταξύ Σπόρτινγκ Λισαβώνας και Μαρίτιμο υπάρχουν τον τελευταίο καιρό για την μεταγραφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ! “Θα είναι τέλεια στην Σπόρτιγκ”, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Άρη!

Από τότε που έφυγε από τους κίτρινους και πήγε στην Μαριτίμο, ο Ρομπέρζ κατάφερε να σταθεροποιηθεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Με “γεμάτες” χρονιές (50 αγώνες σε δύο χρόνια) μπόρεσε να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς κεντρικούς αμυντικούς στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και σήμερα η Σπόρτιγκ Λισαβώνας θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή. “Ξέρω ότι η Σπόρτιγκ ενδιαφέρεται για μένα, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαι δύο χρόνια εδώ (Μαρίτιμο) και έχω συμβόλαιο άλλον έναν χρόνο. Αγαπώ την ομάδα, τους οπαδούς μας, την πόλη, αλλά ίσως είναι η ώρα να πάω αλλού. Η Σπόρτιγκ θα είναι τέλεια”, είπε ο πρώην παίκτης του Άρη, για τον οποίο αρκετά έντονα κινήθηκε και η Λιόν!

Ο Ρομπέρζ ήρθε στους κίτρινους το καλοκαίρι του 2008 και έμεινε μέχρι το 2010, έχοντας 45 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

To Top