Σε ανοιχτή γραμμή οι νομικοί ΠΑΕ-Κοινωνίας, δεν μπαίνουν σήμερα οι υπογραφές

Η σωστή διατύπωση των όρων και των προϋποθέσεων της γραπτής συμφωνίας για την εισροή των χρημάτων και ο καθορισμός του πλαισίου στο οποίο θα κινηθούν μέσα στην επόμενη τριετία ΠΑΕ, Κοινωνία και ΑΣ απαιτεί χρόνο, γεγονός που δεν επιτρέπει να μπουν σήμερα οι υπογραφές…

Οι νομικοί σύμβουλοι της Κοινωνίας Μελών Αρη αλλά και του Ερασιτέχνη πήραν εντολή και συντάσσουν το πλαίσιο της συνεργασίας, πέρα από το συμβόλαιο της δανειακής σύμβασης, ανάμεσα στον Θανάση Αθανασιάδη και τον Φερνάντο Πλα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι όροι έχουν αναλυθεί και στις προφορικές συζητήσεις των δυο πλευρών αλλά και στη γενική συνέλευση της ΚΜΑ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Ήδη βρίσκονται σε… ανοιχτή γραμμή οι νομικοί ΠΑΕ και Κοινωνίας προκειμένου να προχωρήσει η γραπτή διατύπωση των όρων και της συμφωνίας. Μέχρι στιγμής, η Κοινωνία παρουσιάζεται σχεδόν έτοιμη και ίσως μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσιάσει από την πλευρά της το προσχέδιο.

Απαραίτητη στη συνέχεια είναι η καταγραφή των προϋποθέσεων από την πλευρά της ΠΑΕ, η οποία θέλει να είναι κατοχυρωμένη μέχρι το 2015, ώστε να απορροφήσει τα χρήματα από τον αντιπρόεδρο Morgan Stanley.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι να υπογραφεί η συγκεκριμένη σύμβαση μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να μπουν τα όποια χρήματα στην κίτρινη ΠΑΕ…

Όταν θα είναι έτοιμο το κείμενο της σύμβασης Κόντης και Αθανασιάδης θα το εξετάσουν και ακολούθως θα τα υπογράψουν, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την πλευρά του Φερνάντο Πλα , προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να ξεκινήσει η εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η ανάγκη, άλλωστε, για πληρωμές είναι άμεσες, καθώς μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα στους Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο, οι οποίοι έχουν αποσύρει τις προσφυγές που κατέθεσαν σε βάρος της ΠΑΕ Αρης (τις οποίες, όμως, θα καταθέσουν εκ νέου, αν δεν πληρωθούν).

Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει, ακόμα, να διευθετηθεί και το θέμα με τον Διγενή Λακκώματος, με την καταβολή 100.000 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στο ποσό κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.

 

To Top