Έτοιμος για τελικό ο Τσιτσιπάς, απόψε στις 22.00 ο ημιτελικός του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται απόψε (22.00-Cosmote Sport 6) στα ημιτελικά του Τορόντο και αν παίξει… όπως παίζει, θα διεκδικήσει αύριο τον όγδοο τίτλο της καριέρας του.

Σε σούπερ κατάσταση ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο, θυμίζει… σε όλα τον Στεφ του πρώτου μισού της σεζόν, που τρέλανε κόσμο με τις εμφανίσεις του!

Πέρασε, φυσιολογικά, μια «κοιλιά» μετά τον τελικό του Roland Garros και τώρα δείχνει έτοιμος να κάνει την τελική του επίθεση και να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα μέχρι το φινάλε της σεζόν!

Το επόμενο εμπόδιό του στην καναδική πόλη, ωστόσο, είναι αρκετά υψηλό, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Ράιλι Οπέλκα, βλέπετε, είναι Νο.32 στον κόσμο και έχει ύψος 2μ.11! Αυτό, βέβαια, του δίνει αβαντάζ στο σερβίς, που είναι και το μεγαλύτερο όπλο του.

O Στεφ, λοιπόν, θα πρέπει βασικά να καθαρίζει τα δικά του service games και να έχει υπομονή μέχρι να βρει την ευκαιρία να «σπάσει» τον αντίπαλό του. Στο παρελθόν είχε προβλήματα με τέτοιους παίκτες, όμως πλέον έχει μεγαλύτερη εμπειρία και ξέρει τον δρόμο προς τη νίκη.

Αν καταφέρει και περάσει στον τέταρτο Masters τελικό του (1-2), τότε θα βρει μπροστά του τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Τζον Ίσνερ (03.00). Κακός δαίμονας ή δεύτερος σερί big server, δηλαδή… Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι η σκληρή επιφάνεια είναι η αγαπημένη του 25χρονου Ρώσου και σίγουρα θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Στεφ…

To Top