Ρεάλ: “Δεν πηγαίνουμε στην Premier League, κακές προθέσεις από την Mundo Deportivo”

Έντονη ήταν η διάψευση της Ρεάλ Μαδρίτης στη φημολογία πως σκέφτεται να αποχωρήσει από τη La Liga για να συμμετάσχει στην Premier League, μια φήμη που κυκλοφόρησε το πρωί του Σαββάτου από δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Ένα πρωινό δημοσίευμα (14/8) της Mundo Deportivo έβαλε φωτιά στο ισπανικό ποδόσφαιρο, λίγες ημέρες μετά από την φυγή του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, καθώς υποστήριζε πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη La Liga για να ενσωματωθεί στην Premier League!

“Οι Μαδριλένοι ερευνούν αυτό το ενδεχόμενο και αναλύουν τα δεδομένα για μια μετακόμιση στην Premier League. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες και έχει επιβεβαιωθεί από την Mundo Deportivo. Η διάθεση του συλλόγου είναι να αλλάξει λίγκα, καθώς έχει κουραστεί από την πολιτική του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χαβιέ Τέμπας, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο για την Serie A, όσο και για την Bundesliga” αναφέρει μεταξύ άλλων η Mundo Deportivo.

Λίγες ώρες μετά, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε οξεία ανακοίνωση για να διαψεύσει την φημολογία: “Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές, παράλογο και απίθανο, ενώ έχει την πρόθεση να βλάψει την καθημερινότητα του συλλόγου”. Καπνός φαίνεται πως υπάρχει. Αν υπάρχει και φωτιά, θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

To Top