ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος να καταθέσει την αίτηση αναψηλάφησης ο Άρης για να καταπέσει το σκάνδαλο

Έτοιμος να καταθέσει την αίτηση αναψηλάφησης ο Άρης για να καταπέσει το σκάνδαλο. Όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου σήμερα θα καταθέσει την αίτηση αναψηλάφησης ο Άρης με στόχο την τελική δικαίωση και την επιστροφή των έξι βαθμών.

Πέρα από τις ενέργειες του κόσμου της ομάδας με την μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε ΕΠΟ (Γουδή), Βουλή, Πάτρα (γέφυρα του Ρίο) και Κύπρο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με το νομικό τμήμα κινούνται για την αποκατάσταση της αδικίας.

Σήμερα, λοιπόν, ο Άρης περιμένει να έχει στα χέρια του το σκεπτικό της σκανδαλώδους απόφασης και την ίδια μέρα θα κάνει ταυτόχρονα και στις δύο επιτροπές, τόσο στη Δεοντολογίας που δίκασε σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, όσο και στην Εφέσεων την αίτηση αναψηλάφησης προσκομίζοντας νέα στοιχεία. Αυτό είναι το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δικαίωσης για τους «κιτρινόμαυρους» πέρα από όλες τις άλλες ενέργειες που έχουν γίνει.

Όπως δήλωσε χθες και ο νομικός του Λάσκοφ, Γιώργος Κυριαζής, ο Άρης δεν είχε καμία γνώση ή συμμετοχή στην υπόθεση, ενώ αντίθετα αποτέλεσε θύμα της.

To Top