ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πυρετός προετοιμασίας για το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στη ΔΕΘ

Η ΠΑΕ Άρης θα είναι παρούσα και φέτος στην ΔΕΘ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα έχει περίπτερο και στην 85η ΔΕΘ, όπως έγινε και πριν δυο χρόνια, μια και πέρσι λόγω του lockdown δεν πραγματοποιήθηκε η Έκθεση.

Ο πυρετός προετοιμασίας κορυφώνεται προκειμένου από το Σάββατο να είναι έτοιμο το περίπτερο για να προβάλλει την ΠΑΕ Άρης, αλλά και να φιλοξενήσει τον κόσμο της ομάδας.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την ΠΑΕ Άρης είναι από την πλευρά της εισόδου της οδού Εγνατίας και κοντά στην είσοδο για να είναι όσο το δυνατόν πιο ορατή από τους χιλιάδες επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι θα είναι η 3η φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια που θα είναι “παρών” ο Άρης σε ένα τέτοιο πολυεπίπεδο γεγονός.

 

“Πυρετός” προετοιμασίας για το περίπτερο που θα φιλοξενήσει την… ιστορία του Άρη!

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι εργασίες για το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ! Η πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών μπήκε στη φάση της τελικής υλοποίησης.

Το περίπτερο που θα φιλοξενήσει την… ιστορία του Άρη θυμίζει πραγματικό εργοτάξι. Γίνονται όλες εκείνες οι εργασίες με στόχο να είναι έτοιμο το ερχόμενο Σάββατο με την έναρξη της λειτουργίας της ‘Εκθεσης, σε ένα προνομιακό χώρο, από όπου θα “παρελάσουν” χιλιάδες επισκέπτες.

Στο περίπτερο του Άρη με αφορμή τα 100 χρόνια του συλλόγου (1914-2014), αναμένεται να περάσουν αθλητές του συλλόγου από όλα τα τμήματα, ενώ θα προβάλλεται βίντεο και φωτογραφικό υλικό από την πλούσια κιτρινόμαυρη ιστορία, με όλες τις μεγάλες στιγμές.

Όπως έχει τονιστεί σε μια από τις βραδιές της Δευτέρας της ΚΜΑ, το κόστος του περιπτέρου θα καλυφθεί κατά 90% από χορηγίες.

To Top