Ποιος είναι ο “πρωτάρης” Ιωαννίδης και οι θύμησες που ξυπνούν

Ο ρέφερι της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, για τους περισσότερους ένα άγνωστο όνομα στο διαιτητικό στερέωμα. Ο… πρωτάρης Πειραιώτης διαιτητής, γεννήθηκε στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ωστόσο διαμένει εδώ και αρκετά χρόνια στις Σπέτσες.

Εκεί εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα αρκετά γνωστό γυναικολογικό κέντρο. Το χόμπι του το εξασκεί αρκετά καλά (σύμφωνα με τις έως τώρα βαθμολογίες που έχει πάρει), και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους στο είδος του στην Football League. Έτσι η προαγωγή του ήρθε την εφετινή σεζόν, και μάλιστα “σφύριξε” στην πρεμιερα στην αναμέτρηση της ΑΕΛ Καλλονής με τον Ολυμπιακό.

 Ανήκει στον σύνδεσμο διαιτησίας του νόμου Αργολίδας, και θα έχει για βοηθούς τους, τον Μιχάλη Καρσιώτη από την Κορινθία, και τον Παναγιώτη Σταθόπουλο από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος βοηθός του αποψινού αγώνα ο Νικόλαος Ανούσος από την Λακωνία, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ηλίας Μαζαράκος από την Άρτα.

 Ευχής έργον, ο νεαρός “άρχοντας” του παιχνιδιού να περάσει απαρατήρητος, και να μην δημιουργήσει προβλήματα με τις διαιτητικές του αποφάσεις. Πάντως οι κίτρινοι, στις επισκέψεις του στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, δεν έχουν να θυμούνται ευχάριστη αντιμετώπιση από την διαιτητική τριάδα.

Τι να πρωτοθυμηθείς; Τον Μάκη Χαραλαμπίδη, που με δύο αποβολές και τρομερά εχθρική διαιτησία, το 2008 προσπάθησε να δωρίσει στον Ατρόμητο το τρίποντο, από το σύνολο του Ντούσαν Μπάγιεβιτς; Ή το περσινό ρεσιτάλ διαιτησίας του Στυλιάρα, που “εγκλημάτησε” σε βάρος των κιτρινόμαυρων, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι την 99 χρόνων;

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top