ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος έστειλε το μήνυμα, ο Καρυπίδης το παίρνει… πάνω του για την δικαίωση

Την επιβεβαίωση ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση για να δικαιωθεί ο Άρης κατέγραψε η χθεσινή δήλωση του μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

H αγωνία του κόσμου του Άρη κορυφώνεται, παράλληλα με την εκφρασμένη οργή και αγανάκτησή του για την απόφαση σκάνδαλο της ΕΠΟ και το -6. Ο κόσμος φροντοφώναξε για την αποκατάσταση της αδικίας, την ώρα που υπάρχουν αλλεπάλληλες ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο για να διαγραφεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών σε βάρος μια ΠΑΕ! Κι όπως σημείωσε χθες ο Καρυπίδης “έχετε στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει”.

Την ίδια ώρα, βέβαια δεσμεύτηκε κι ο ίδιος ότι χειρίζεται προσωπικά το ζήτημα και το έχει πάρει πάνω του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: “Χειρίζομαι προσωπικά την υπόθεση και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποδοθεί πραγματικά δικαιοσύνη” και παράλληλα δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας: “Αισιοδοξώ βάσιμα ότι στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση και θα επικρατήσει το δίκιο”.

Το “πρεσάρισμα” είναι συνεχές, πρέπει να συνεχιστεί, γίνονταν και γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις τακτικής ώστε να υπάρχει θετική κατάληξη. Αυτήν την ώρα υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα γίνει το αυτονόητο και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, χωρίς φυσικά πάντα να προκύπτει κανένας εφησυχασμός, μέχρι να επιτευχθεί η ανακοίνωση της απαλλαγής από την τιμωρία-σκάνδαλο!

To Top