«Έτοιμος να… σοκάρει τη Λίβερπουλ ο Σουάρες»

Την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ θα εκφράσει μετά τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ ο Λουίς Σουάρες, τονίζοντας ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λουίς Σουάρες ετοιμάζεται να πικράνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αφού οι «Times» αποκαλύπτουν ότι μόλις επιστρέψει από τη Βραζιλία θα εκφράσει την επιθυμία στη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ουρουγουανός φορ «θα σοκάρει τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ζητώντας να φύγει από τον Άνφιλντ για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και είναι έτοιμες να διαθέσουν τα 85 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο διεθνής άσος ήθελε είχε πάντα τη φιλοδοξία να παίξει στην Ισπανία και του είναι αδύνατο να αντισταθεί στην προοπτική να παίξει σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας.

πηγή: sportfm.gr

To Top