ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος να «χορέψει» σε ρυθμούς Παλέ ο Άρης κόντρα στον Ηρακλή (17:00 PRESSARIS-LIVE)

Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία θέλει ο Άρης, που παρά τους τραυματισμούς μοιάζει έτοιμος για την σκληρή μάχη της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στον Ηρακλή (17:00 PRESSARIS-LIVE, ERT3).

Άρης (2-4) και Ηρακλής (1-5) ρίχνονται στην μάχη του “Nick Galis Hall” έχοντας πολλά αγωνιστικά, και περισσότερα εξωαγωνιστικά, προβλήματα, σε ένα ντέρμπι ειδικών καταστάσεων.

Ο κόουτς Καστρίτης πονοκεφαλιάζει σίγουρα για τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, με τους Χάνλαν, Σχίζα, Πουλιανίτη και Σιδηροηλία να μένουν εκτός.

Στην αποστολή βέβαια θα είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Γιάκα Κλόμπουτσαρ και Λάμπρος Φρύδας, οι οποίοι αποκτήθηκαν μέσα στην εβδομάδα για να καλύψουν κάπως τα κενά που προέκυψαν στην περιφερειακή γραμμή.

Ο Άρης προέρχεται από τους 20+ κόντρα στον Προμηθέα, όμως μετρά δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες (Κολοσσό και Λαύριο) και θέλει να σταματήσει το αρνητικό ρεκόρ μπροστά στο κοινό του. Μάλιστα ο κόσμος έσπευσε να «πιάσει» την θέση του στην κερκίδα και το Παλέ οδεύει για σολντ άουτ των εισιτηρίων.

Για την δύναμη της έδρας μίλησε και ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Σάκης Παραλίκας, τονίζοντας την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης.

Η συγκυρία φέρνει τον Ηρακλή σε αυτό το ματς με αμέτρητα διοικητικά προβλήματα, νέο προπονητή και ταλαιπωρημένους παίχτες, αγωνιστικά και μη.

Ο νέος τεχνικός, Κώστας Μέξας, κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή και για τη Stoiximan Basket League μετά το FIBA Europe Cup. Δεν είχε πολλές προπονήσεις με τους παίχτες του, όμως διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ και μια πλήρη περιφερειακή γραμμή.

Μείνετε συντονισμένοι στο «ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ» του pressaris.gr για την εξέλιξη του αγώνα.

To Top