Έτοιμος ο Μποχωρίδης και η παρέα του να “σφραγίσουν” το εισιτήριο στα ημιτελικά!

Την υπέρβαση επιζητά απόψε (21:30, ΑΝΤ1) η Εθνική Νέων Ανδρών κόντρα στην Κροατία για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών.

Να πιστοποιήσει τη συνεχή της βελτίωση στην πορεία της διοργάνωσης και να προκριθεί στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης θέλει η Εθνική Νέων Ανδρών απέναντι στην Κροατία απόψε στα «Δύο Αοράκια».

Η ελληνική ομάδα διόρθωσε το λάθος της μέτριας παρουσίας της στην πρώτη φάση και πέρασε στην οκτάδα. Πλέον η όρεξη άνοιξε και το ζητούμενο είναι να βρεθεί στη μάχη των μεταλλίων, χαρίζοντας στην Ελλάδα το πέμπτο τέτοιο στην ιστορία της στο θεσμό μετά τα χρυσά το 2002 στη Λιθουανία και το 2009 στη Ρόδο, αλλά και τα ασημένια το 1992 στην Αθήνα και το 2010 στο Ζαντάρ.

Η αντίπαλος είναι ισχυρή, όχι όμως ανίκητη. Η Κροατία έχει ηττηθεί μόνο από την Τουρκία, στις 8 Ιουλίου για την πρεμιέρα του τουρνουά, και δείχνει αποφασισμένη και ικανή για το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας της σε αυτό το επίπεδο.

Παπαπέτρου δεν θα υπάρχει και πάλι, αφού οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, αλλά με την αυτοπεποίθηση ανεβασμένη και τη βοήθεια του κόσμου, που αναμένεται να συρρεύσει πιο μαζικά από ποτέ στο γήπεδο, όλα είναι εφικτά.

Σύμμαχος της ελληνικής ομάδας είναι η παράδοση, αφού σε αυτό το επίπεδο μετρά επτά νίκες και τρεις ήττες κόντρα στους Κροάτες, που τους είχε νικήσει στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση (77-68).

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης (18/7): 
14:45 Τουρκία-Λιθουανία (1)
17:00 Σερβία-Ισραήλ (2)
19:15 Ισπανία-Γαλλία (3)
21:30 Κροατία-Ελλάδα (4)

*Η διασταύρωση στα ημιτελικά (19/7) είναι Νικητής 1-Νικητής 2 (19:15) και Νικητής 3-Νικητής 4 (21:30).

To Top