Χαρίζουν 100.000 ευρώ για να μείνουν ελεύθεροι! Τετ α τετ “ξεκαθάρισμα” με Μανιά-Κύργια

Το θέμα της αποχώρησης του Μιχάλη Μανιάς και του Μιχάλη Κύργια από τον Άρη αναμένεται να επικυρωθεί σήμερα στη συνάντηση-ξεκαθάρισμα που θα γίνει στην Αθήνα. 

Στη συνάντηση εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πάνο Στεφανίδη και τον εκπρόσωπο των παικτών, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, αναμένεται να δώσουν το παρών και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης επιθυμεί την παραμονή τους, οι παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Οι πιθανότητες να παραμείνουν είναι ελάχιστες, καθώς θα πρέπει η ΠΑΕ να καταβάλλει τα δεδουλευμένα όλης της χρονιάς (ποσό αρκετά μεγάλο) στους δύο παίκτες αλλά και να τους εγγυηθεί το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον δεν προκύψει κάποια θεαματική αλλαγή των δεδομένων από την πλευρά του Άρη σε ότι αφορά έμπρακτες πλέον κινήσεις, η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από μία κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να χαρίσουν συνολικά περίπου 100.000 ευρώ, χρήματα που τους οφείλει η ΠΑΕ Άρης, ώστε να αποκτήσουν την ελευθέρας τους!

To Top