Φρίκη στη Θεσσαλονίκη! Γέννησε και άφησε το μωρό της να πεθάνει στη ντουλάπα!

Φρίκη και σοκ στη Θεσσαλονίκη! Μια 37χρονη γυναίκα γέννησε μόνη στο σπίτι, έκλεισε το βράφος στην ντουλάπα, το άφησε να πεθάνε και μετά από δυο μέρες πέταξε το άψυχο κορμί του μωρού σε κάδο απορριμμάτων!

Το νήμα από το κουβάρι του συγκλονιστικού εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγεται χθες το βράδυ. Η 37χρονη, που κατάγεται από την Τουρκία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης επειδή ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα πριν από μερικές ημέρες είχε γεννήσει.

Όπως προέκυψε η γυναίκα ήταν έγκυος και κυοφόρησε κρυφά από τον σύζυγό της. Στις 12 Ιουλίου γέννησε μόνη στο σπίτι και έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε στους στυνομικούς που την εξέτασαν το μωρό όταν γεννήθηκε ζούσε.

Η σύγχρονη Μήδεια τύλιξε το μωρό με σακούλες απορριμμάτων και το έκλεισε σε μια ντουλάπα. Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε. Η 37χρονη μετά από δυο ημέρες έβγαλε το άψυχο σώμα του βρέφους από την ντουλάπα και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Παρουσίασε όμως επιπλοκές μετά την γέννα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να αποκαλυφθεί το φοβερό έγκλημα που διέπραξε.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα.

πηγή: thestival.gr

To Top