ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έτοιμο το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη! Εγκαίνια την 1η Ιουλίου στο Παλέ!

Ο Άρης αποκτά το δικό του Μουσείο Μπάσκετ! Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουλίου από τους Παλαιμάχους Καλαθοσφαιριστές του Συλλόγου. Το Μουσείο Μπάσκετ θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο και θα είναι διαθέσιμο για όλους, γιατί πρέπει να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη ξεκίνησε! Μετά από πολύμηνες εργασίες, η Άρη Κ.Α.Ε. και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη μετρούν… μέρες για να ανοίξουν στον κόσμο τις πύλες του ένδοξου παρελθόντος του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 7:30μ.μ., οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη και όλοι οι φίλοι της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα, θα μπορέσουν να επισκεφτούν και να περιηγηθούν στους χώρους του Μουσείου (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ). Εκεί οι παλιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα μάθουν τα πάντα για την ιστορία του Άρη. Θα ξαναζήσουν τις ανεπανάληπτες στιγμές του πρόσφατου και του απώτερου παρελθόντος και θα δουν από κοντά τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών κι όχι μόνο, που έγραψαν με χρυσά γράμματα το βιβλίο της ιστορίας του Άρη.

Το «παρών» στα εγκαίνια του Μουσείου θα δώσουν μεγάλες μορφές του Άρη. Δύο ώρες πριν από τα εγκαίνια, στις 5:30μ.μ., θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης», στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο”.

To Top