Έτσι… έφτιαχνε ο Αγγέλου τους παίκτες του πριν τα ματς! (video)

Στη διάρκεια της φετινής χρονιάς ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν αρκετά βίντεο με τα οποία ήθελαν να περάσουν πράγματα στους παίκτες του ενόψει κρίσιμων αγώνων. Ο τεχνικός του Άρη παρουσίασε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε μέσα στη βδομάδα δύο από αυτά.

Το πρώτο, διάρκειας περίπου έξι λεπτών, έχει αποσπάσματα από την ταινία “Το κυνήγι της ευτυχίας” με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ και τον μικρό του γιο, αλλά και στιγμιότυπα από αγώνες του ΝΒΑ με πρωταγωνιστές μεγάλους σταρ σε στιγμές που ήταν τραυματίες, αλλά δεν τα παράτησαν ποτέ. Το συγκεκριμένο βίντεο έπαιξε στα αποδυτήρια του Άρη πριν το ματς με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο, όταν ο Άρης είχε τραυματίες τους Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Μιχάλη Πελεκάνο!

Το δεύτερο βίντεο παίχτηκε πριν το τρίτο ματς του Άρη με τον Πανιώνιο. Με τους ήχους από το “The Final Countdown” φέρνει εικόνες της προπόνησης και ανάλογες στιγμές μέσα σε αγώνες, αλλά εξυμνεί μέσα από διάφορα κλιπάκια με πρωταγωνιστές μυρμήγκια και πινγκουϊνους την ομαδικότητα και την “ένωση”.

Βίντεο, πηγή: grbasket.gr

 

To Top