Η εξέγερση ένωσε τους οπαδούς αντιπάλων ομάδων! (photos)

Τα επεισόδια στην Τουρκία και η υπέρμετρη αστυνομική βία κατά διαδηλωτών, ένωσαν όχι μόνο χιλιάδες πολίτες, αλλά και τους οπαδούς των ιστορικότερων ομάδων της χώρας.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media, τρεις οπαδοί της Μπεσίκτας, της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατάσαραϊ διαδηλώνουν μαζί, αγκαλιασμένοι, κατά των αστυνομικών, φορώντας τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων.

Καθώς φαίνεται, τα δραματικά γεγονότα στην Τουρκία ένωσαν και τους αθλητές.

Χαρακτηριστικά, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά που παίζει στη Γαλατασαράι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ λυπηρό και απογοητευτικό. Εύχομαι όλα να επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς το συντομότερο δυνατό. Η καρδιά μου είναι μαζί σας». Μάλιστα, στη σελίδα του ανήρτησε φωτογραφία της πλατείας Ταξίμ με μια καρδιά που σχηματίζουν δύο χέρια.

Ο Σινάν Γκιουλέρ της Αναντολού Εφές έγραψε στο Twitter του: «Η καρδιά μου είναι με όλους», ενώ ο Μάνουελ Φερντάντεζ της Μπεσίκτας σχολίασε: «Η καρδιά μου είναι μαζί σας».

Την ίδια ώρα, ο Φελίπε Μέλο της Γαλατάσαραϊ ανέφερε μέσω του προσωπικού προφίλ του: «Λυπάμαι για τα θύματα των γεγονότων της πλατείας Ταξίμ. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά όσο το δυνατόν συντομότερα. Εγώ θα προσεύχομαι γι ‘αυτό με όλη μου την καρδιά».

Από την πλευρά του ο Σενεγαλέζος Πασκάλ Νουμά διερωτάται μέσω του προφίλ του «όλο αυτό έχει να κάνει με τα δέντρα; Δε νομίζω».

Πηγή: protothema.gr

To Top