«Αντίο» με διχασμό στις εξέδρες για Μουρίνιο (video)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, είδε τους «μερένγκες» να επικρατούν με 4-2 της Οσασούνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».


Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στον Πορτογάλο τεχνικό που μετά από τρία χρόνια και ισάριθμους τίτλους κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο του «Μπερναμπέου». Μάλιστα όταν ο 50χρόνος τεχνικός εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο έγινε πραγματικός χαμός από ένα «σμήνος» φωτογράφων που έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για ένα λεπτό την αναμέτρηση!

 Ο «special one» και στο τελευταίο του παιχνίδι, δίχασε τους οπαδούς της Ρεάλ, αφού ορισμένοι τον αποδοκίμασαν ενώ άλλοι φώναξαν το όνομα του και τον ευχαρίστησαν μέσω πανό. Ωστόσο ούτε αυτή την φορά δεν ξεκίνησε τον Ικερ Κασίγιας κάτω από τα γκολποστ της «βασίλισσας» μιας και προτίμησε τον τέταρτο (!) τερματοφύλακα της ομάδας, Χέσους Κογιάδο. Στο τέλος του αγώνα ο Μουρίνιο χαιρέτισε μόνο τους «ultras» της Ρεάλ που τον αποθέωσαν ενώ αγνόησε τους υπόλοιπους οπαδούς στις εξέδρες του «Μπερναμπέου».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος χάρη στα τέρματα των Ιγκουαϊν και Εσιέν. Μάλιστα το γκολ του Γκανέζου ήταν το 101ο για την «βασίλισσα» στην εφετινή σεζόν ενώ αυτό του Αργεντινού πιθανότατα και το τελευταίο του με την «λευκή» φανέλα αφού δεν θα παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Η Οσασούνα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με πολύ όμορφη προσπάθεια του Ρομπέρτο Τόρες και κεφαλιά του Θεχούδο. Ωστόσο η Ρεάλ ήταν ανώτερη και έφτασε στη νίκη. Στο 69′ ο Μπενζεμά έκανε το 3-2 ύστερα από την δεύτερη ασίστ του Μεσούτ Οζίλ στον αγώνα ενώ ο Καγεχόν στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

To Top