Έτσι αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη ο ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στον Άρη με δύο απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Βαζ και ο ανέτοιμος Φερέιρα. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σωτηρίου αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία των «ασπρόμαυρων» και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Θέση, βέβαια, στην 11άδα διεκδικεί και ο Μαρινάκης. Είτε στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Μπράουν, είτε ως στόπερ, αντί του Νάστου.

Τόσο, εξάλλου, στα φιλικά του εξωτερικού, όσο και απέναντι στον Εργοτέλη το περασμένο Σάββατο (17/04), ο 26χρονος παίκτης χρησιμοποιήθηκε στο κέντρο της άμυνας, στοιχείο που φανερώνει ότι ο νεαρός προπονητής τον προορίζει και γι’ αυτή τη θέση, μέχρι τουλάχιστον ν’ αποκτηθούν οι δύο παίκτες για τα μετόπισθεν.

Στη μεσαία γραμμή, οι Μεγιάδο και Νέιρα θα παίξουν πίσω από τον Ναμπί, που θ’ αναλάβει τον οργανωτικό ρόλο. Τις πιθανότητες του, βέβαια, έχει και ο Σακόρ, που, όμως, προέρχεται από τραυματισμό και ενδεχομένως να μη βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Αν μπει στο αρχικό σχήμα ο Νορβηγός, τότε ένας εκ των Ναμπί και Νέιρα θα μείνει έξω. Στις πτέρυγες της επίθεσης, τέλος, θα χρησιμοποιηθούν οι Σεμέντο και Τσιλιανίδης και στην κορυφή ο Μάνος.

To Top