ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη επιλογή ο Ρέινολντς στον “άσο” για Μαρκόπουλο

Ο Σκότι Ρέινολντς είναι η πρώτη επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου για την θέση του πλέι μέικερ στον Άρη την επόμενη σεζόν, αλλά είναι μια περίπτωση πολύ δύσκολη και με όχι πολλές πιθανότητες να συμβεί λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ρέινολντς, 32 ετών με ύψος 1,88 μ., είναι από τους πιο έμπειρους Αμερικανούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Από το 2010 βρίσκεται στη Γηραιά Ήπειρο και βγάζει το ψωμί του παίζοντας σε καλές ομάδες, καλώς πρωταθλημάτων όπως π.χ. στην Μπεσίκτας (2015) ή την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (2017) ή την Ολίμπια Λουμπλιάνας (2018).

Έχει πλούσιο βιογραφικό, προέρχεται από ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο όπως είναι το Βιλανόβα και την περσινή σεζόν ήταν μέλος της Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ και της Ολίμπια, καθώς μοίρασε τη σεζόν στις δύο ομάδες.

Συνολικά πέρσι είχε 8,5 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ μέσο όρο σε 44 αγώνες με 38,5% από το τρίποντο.

Ο Μαρκόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη, τον έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές και είναι αυτός η πρώτη του επιλογή, ωστόσο το κασέ του Ρέινολντς είναι ιδιαίτερα υψηλό. Βέβαια, είναι τέλη Αυγούστου και ενδεχομένως ο Αμερικανός πλέι μέικερ να θέλει να κλείσει άμεσα σε μια ομάδα και αυτό το “σενάριο” να δίνει ελπίδες στον Άρη για να τον κάνει δικό του.

To Top