Άνοιξε τα.. χαρτιά του για την ενδεκάδα! Ποιος επιστρέφει, ποιος έχει προβάδισμα για στόπερ

Σε παλιότερη τοποθέτηση του ο Πάουλο Κάμπος είχε επισημάνει την αναγκαιότητα να δοθούν κίνητρα στους παίκτες τους, ώστε να ανέβουν επίπεδο αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δεν δίστασε να ανοίξει τα χαρτιά του στους ποδοσφαιριστές του αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Με αυτόν τον τρόπο ο Βραζιλιάνος θέλησε να τονώσει την ψυχολογία όσων αγωνίστηκαν και αναμένεται να διατηρήσουν την θέση τους στην ενδεκάδα και φυσικά να δώσει κίνητρο στους υπόλοιπους να διεκδικήσουν μία θέση, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βραζιλιάνου σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα του Ηλία Προβατίδη αντί του Παπαδόπουλου, ενώ για την θέση του τιμωρημένου Φερνάντες πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο νεαρός Μαζουλουξής μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην Ελευθερούπολη.

Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, με τον 57χρονο τεχνικό να εμπιστεύεται πλήρως τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Ακροποτάμου.

Πιθανή και ίσως μοναδική εσωτερική αλλαγή αυτή του Γκόλια, που εάν φωνάξει παρών ο Γιαννίτσης θα προωθηθεί στο χώρο του κέντρου για να καλύψει το κενό του Γκίνο.

Οι επόμενες προπονήσεις θα κρίνουν το κατά πόσο θα προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή ή θα διατηρήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας και τον Μάριο Παπαδόπουλο στο κέντρο.

To Top