H εξομολόγηση του Αγτζίδη στο PRESSARIS: “Αγαπάω τον Άρη! Η αξέχαστη πρόκριση με Νέτο και ο… Μίτσελ”

Ο έτερος παίκτης, μετά τον Γιώργο Σιμψερή, που προέρχεται από την οικογένεια του Άρη και την Κυριακή θα έρθει ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποτελώντας πλέον μέλος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, είναι ο Γιάννης Αγτζίδης.

Ο 22χρονος σήμερα κεντρικός αμυντικός έφυγε από τους «κίτρινους» τον Γενάρη του 2012, όμως, πάντα θα θυμάται με νοσταλγία τα όσα έζησε στο σύλλογο, αλλά και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος τον έκανε επαγγελματία, παίρνοντάς τον αρχικά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο νεαρός αθλητής της ομάδας της Πέλλας μίλησε στο PRESSARIS για τα συναισθήματά του με αφορμή την επιστροφή σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια, τον Κούπερ, αλλά και τον Μίτσελ!

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, έστω και σαν αντίπαλος!», παραδέχτηκε είπε αρχικά ο Θεσσαλονικός ποδοσφαιριστής, για να εξηγήσει: «Φόρεσα για τέσσερα χρόνια τη φανέλα του Άρη, ξεκινώντας από την Κ-17, πηγαίνοντας στη συνέχεια στην Κ-20 και τελικώς στην πρώτη ομάδα. Τον αγαπάω τον Άρη και πώς θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, αφού εδώ έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα».

Επίσης, ο Γιάννης Αγτζίδης στάθηκε στο τι έχει να θυμάται από το παρελθόν, αλλά και στο… σήμερα. «Για μένα ήταν ιδιαίτερες οι στιγμές που συμμετείχα στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, αλλά και την πρώτη μου αποστολή στην Ξάνθη. Ηταν ο αγώνας κυπέλλου που στις καθυστερήσεις ο Νέτο έκανε το 1-1», για να προσθέσει: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν κάτι το ανεπανάληπτο εκείνη την εποχή. Ωραίες εποχές…», ενώ για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ομάδα: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι αγωνίζεται τώρα στη Γ΄ Εθνική, πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του. Μπήκε μουδιασμένος στις έξι πρώτες αγωνιστικές, χρειάζονταν χρόνο να προσαρμοστεί και στα δεδομένα της νέας κατηγορίας, όμως, πιστεύω ότι πλέον θα μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει».

Ερωτηθείς για το μεταξύ τους ματς την Κυριακή στο Χαριλάου, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς για την ομάδα μου. Εγώ, από την πλευρά μου, ανυπομονώ γι΄ αυτό το παιχνίδι. Βέβαια, όντας πλέον παίκτης της Αναγέννησης, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μου τους στόχους της», ενώ στάθηκε στο ότι: «Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα έχει αρκετό κόσμο. Ήδη συμπαίκτες μου με ρωτούν τι έχουν να περιμένουν και εγώ τους μιλάω με τα καλύτερα λόγια».

Τέλος, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Ο κ. Κούπερ είναι ένας τρομερός προπονητής. Ένας σοβαρός επαγγελματίας, ο οποίος με είδε σ΄ ένα διπλό που έδωσε κάποια στιγμή η Κ-20 με τη μεγάλη ομάδα, με ξεχώρισε και από την επομένη έκανα προπονήσεις με τους μεγάλους», ενώ δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στον Μίτσελ Γκαμπρίνι Περέιρα: «Λόγω του ότι αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση, μιλούσαμε τότε αρκετά με τον Μίτσελ και πολλές φορές με είχε συμβουλεύσει σε αγωνιστικά θέματα».

To Top