Ανοιχτό του διευθυντή, οι αρμοδιότητες του Τράιου και η πρώτη επιλογή του Μορφιάδη

Το θέμα του γενικού διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη είναι ένα από αυτά που βρίσκονται στην ατζέντα των ανθρώπων της ομάδας.

Θεωρείται θέμα χρόνου η κάλυψη της, προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλότερη λειτουργία του συλλόγου, που μπορεί να μπήκε στη διαδικασία της “αυτοτιμωρίας” εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των προηγούμενων χρόνων και να συμμετέχει σε μια ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά θέλει να ενεργεί ως ένας επαγγελματικός σύλλογος.

Ήδη αυτή τη στιγμή, πρώτη επιλογή στα “θέλω” των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι το πρώην διοικητικό μέλος της ΠΑΕ (επί διοίκησης Γράντα) Βασίλης Μορφιάδης, μετά από αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις.

Στην παρούσα φάση, οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες του ρόλου πέφτουν στον Περικλή Τράιο, ο οποίος έχει αναλάβει τον συντονισμό συγκεκριμένων ενεργειών και θα τις διατηρήσει μέχρι την τελική απόφαση.

Στόχος, όπως τονίζουν στην Αλκμήνης, η θωράκιση της ομάδας και ο συντονισμός ενεργειών με γνώμονα το καλό του συλλόγου και όχι η εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων στην πλάτη του, όπως παρατηρήθηκε έντονα τα τελευταία χρόνια.

To Top