Έτσι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Ο Μάσιμο Καρέρα κατέληξε στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει από την αρχή του σημερινού ημιτελικού με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Ιταλός δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη και παρατάσσει την ΑΕΚ με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα της άμυνας, Βράνιες και Σβάρνας στα στόπερ.

Μπροστά τους είναι οι Κρίστιτσιτς-Σιμάνσκι με τον Μάνταλο να συμπληρώνει την τριάδα στον άξονα, ο Βέρντε δεξιά, ο Λιβάγια αριστερά και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπάρκα και Γαλανόπουλο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Έτσι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Ο Μάσιμο Καρέρα της ΑΕΚ έχει σχεδόν αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα του σημερινού ντέρμπι με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Σβάρνα και Χουλτ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, με τον Μάνταλο (ή Σαμπανάτζοβιτς) σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Κλωναρίδης, Αλμπάνης και στην κορυφή ο Λιβάγια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Γιακουμάκης, Αραούχο και Χριστόπουλος.

Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Ολιβέιρα, Μπότος και Λάτσι, οι τιμωρημένοι Λόπες και Σιμόες, καθώς και ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη…

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, καθώς η κατάσταση το τελευταίο διάστημα στον αθηναϊκό σύλλογο είναι τεταμένη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που είναι τραυματίες, τον τιμωρημένο Μάρκο Λιβάγια, ενώ οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Τσίκο Ζεράλδες ταλαιπωρούνται από ιώσεις.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Σβάρνα και Λόπες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γαλανόπουλος και ο Σιμόες (ή ο Σιμάο), με τους Αλμπάνη (ή Ντέλετιτς) και Βέρντε στα δύο άκρα. Ο Μάνταλος θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Ολιβέιρα θα βρίσκεται στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης και Γιακουμάκης.

To Top