ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τέσσερις σερί νίκες εντός ο Άρης, δύο σερί εκτός η ΑΕΚ

Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 23η αγωνιστική, με την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ να έχει τέσσερις σερί νίκες εντός και την ομάδα του Μάσικο Καρέρα, να έχει δύο νίκες, στις δύο τελευταίες της εξόδους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά:

Ο Άρης εντός έδρας

Έχει κερδίσει στην έδρα του και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Μεταξύ αυτών η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Στα πρώτα επτά είχε κερδίσει μόνο τα τρία.

Η τελευταία απώλεια ήταν η ισοπαλία με τη Λαμία, ενώ η τελευταία του ήττα από τον Ολυμπιακό. Είναι αήττητος στα τελευταία επτά, με έξι νίκες και την ισοπαλία με τη Λαμία.

Δεν έχει χάσει δηλαδή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Ένινγκ στον πάγκο του. Πριν από τον Γερμανό είχε δύο ήττες σε τέσσερα παιχνίδια.

Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της έδρας του, και επεκτείνοντας πέρσι στα 12 τελευταία. Τελευταία φορά δεν σκόραρε στις 14 Απριλίου, όταν έχασε 2-0 από τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ εκτός έδρας

Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία για το πρωτάθλημα, σε Βόλο και Περιστέρι. Μάλιστα η τελευταία ήταν η πέμπτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά πρώτη σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Οι τέσσερις άλλες ήταν σε γήπεδα της περιφέρειας.

Κέρδισε τα δύο πρώτα εκτός, αλλά μόνο ένα από τα επτά που ακολούθησαν, για να έλθουν οι δύο τελευταίες.

Έβαλε τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία, αφού είχε πετύχει ένα στα τέσσερα προηγούμενα.

Δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα τελευταία επτά παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί έξι στο δεύτερο αυτών των αγώνων. Από τα 10 γκολ που έχει δεχτεί συνολικά εκτός έδρας, μόνο δύο είναι στο πρώτο ημίχρονο, στην Τρίπολη και στο Νέο Φάληρο.

To Top