Έτσι θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη…

Mε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς κόντρα στον Άρη καθώς ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τραυματίστηκε στο διπλό και αποχώρησε από την προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αντίθετα στην αποστολή επανήλθε ο Γιόχανσον που εξέτισε την τιμωρία του και ο Κάτσε που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις τους ενώ στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης συμπεριλήφθηκε και ο Αρμενάκας ο οποίος είχε χάσει την προπόνηση της Πέμπτης αλλά και οι Αποστολάκης, Θεοχάρης.

Εκτός 20άδας όμως βρίσκεται και πάλι ο Τζανδάρης αλλά και ο Μουνιέ ενώ ο Δώνης επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή ούτε τους Βέργο και Παντελάκη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Ξενόπουλος, Μαυρομμάτης, Μπουζούκης και Τριανταφυλλόπουλος και από εκεί και πέρα ο Δώνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μουνιέ, Τζανδάρη, Βέργο, Παντελάκη, Χριστογέωργο, Σέχου και Σιφναίο.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού (4-2-3-1): Διούδης -Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα – Κουρμπέλης, Κάτσε – Χατζηγιοβάννης, Άλτμαν, Καμπέτσης – Μακέντα

 

To Top