ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα αγωνιστεί για την 16η νίκη ο Άρης

Με μόλις μία αλλαγή θα παρουσιαστεί ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», σήμερα (4/3, 17:00) κόντρα στα Τρίκαλα. Κι αυτό, γιατί ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γιάννη Πασά.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το κενό του Αγρινιώτη εξτρέμ, θα αναπληρώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πασχάλης Κάσσος, που επέστρεψε όντας πανέτοιμος, μετά τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, αποδείχθηκε στις προπονήσεις πως δεν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση. Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας, να αποτελείται από τους Μανώλη Τζανακάκη, Ούγκο Σόουζα, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο.

Από εκεί και πέρα, οι Χουσεΐν Μουμίν και Λευτέρης Ιντζόγλου, θα αποτελέσουν για μία ακόμα φορά το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης και τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο  και Μπάμπη Παυλίδη, σε κορυφή και θέση «10ριού» αντίστοιχα, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, στο Αιγίνιο.

To Top