ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος του Άρη καλείται (για μία ακόμα φορά) να δώσει λύσεις…

Το διπλό κάλεσμα του Ερασιτέχνη Άρη, προς τον κόσμο της ομάδας, αποδεικνύει αυτό που γνωρίζουν άπαντες. Πως μόνο ο λαός των «κιτρινόμαυρων», μπορεί να δώσει λύσεις, όταν αυτές απαιτούνται.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφασή του στις 26/02/2018 καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν και να στηρίξουν την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας στο παιχνίδι της Κυριακής 4/03/2018 και ώρα 17:00 με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Με τη στήριξη του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά! Η νίκη είναι δεδομένη και η είσοδός της στη Super League μονόδρομος! Κατόπιν της άσχημης κατάστασης που συνεχίζει και βιώνει ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ο ΑΣ ενισχύει την προσπάθεια στήριξης στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ανακοινώνει ότι θα διατίθενται και κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στη Θύρα 1, Θύρα 2, στο κυλικείο του κολυμβητηρίου του ΑΣ και στο ARIS SPORTS CAFÉ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!».

Από τη μία η ΠΑΕ, που έχει ανάγκη από την μαζική παρουσία του κόσμου για να βοηθηθεί ψυχολογικά η ομάδα, αλλά και να υπάρξει μία καλή ένεση στα ταμεία της και από την άλλη η ΚΑΕ, που παραμένει δέσμια της οικογένειας Λάσκαρη.

Τα κουπόνια άλλωστε, είναι η μοναδική οικονομική ενίσχυση, που μπορούν να προσφέρουν αυτή τη στιγμή Ερασιτέχνης και οργανωμένοι στο τμήμα μπάσκετ, για να πληρωθούν παίκτες, προπονητές και υπάλληλοι της ΚΑΕ.

To Top