ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι θα παίξει για το 9ο φετινό διπλό ο Άρης…

Με δύο αλλαγές  στην αρχική ενδεκάδα – εκ των οποίων η μία αναγκαστική- θα αγωνιστεί σήμερα στο “Ελ Πάσο” ο Άρης, συγκριτικά με αυτή κόντρα στα Τρίκαλα, την περασμένη αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη.

Στη θέση του τιμωρημένου Ούγκου Σόουζα (συμπλήρωσε κάρτες) θα αγωνιστεί σήμερα, ο Στέλιος Μαραγκός, παίρνοντας θέση στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση, στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης, ο Πασχάλης Κάσσος αναμένεται να μείνει στον πάγκο και θέση βασικού να πάρει και πάλι ο Μάρκος Ντούνης.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Δημήτρης Σπανός, θέλει να προσδώσει περισσότερη ποιότητα στα εξτρέμ του, γι αυτό και θα επιλέξει τον Αθηναίο επιθετικό.

Στις υπόλοιπες θέσεις, δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο να ξεκινάει στο τέρμα και τους Μανώλη Τζανακάκη, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή διατηρούνται οι Χουσεΐν Μουμίν και Λευτέρης Ιντζόγλου, ενώ στην επίθεση παραμένουν οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Μπάμπης Παυλίδης και Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

To Top