ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για τον Άρη σήμερα στην Καλλιθέα (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη, που θέλει τη νίκη σήμερα (PRESSARIS, 15:00, WEB TV ΕΡΤ) στο “Ελ Πάσο” απέναντι στην Καλλιθέα -στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ- για να επιστρέψει στα “τρίποντα”, μετά την εντός έδρας “γκέλα” της περασμένης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να δείξουν την απαιτούμενη βελτίωση στο παιχνίδι τους, σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πετύχουν την 16η φετινή νίκη και να διατηρήσουν αν όχι να αυξήσουν τις διαφορές από δεύτερη (+4) και τρίτη (+6) θέση. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Απέναντί τους μία ομάδα που βλέπει το σημερινό ματς σαν… τελικό, καθώς παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, όντας στο -7 από τη θέση που θα την διατηρούσε στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η αποστολή του Άρη,ταξίδεψε χθες για την πρωτεύουσα με 19 παίκτες και κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Ανάκογλου, που επέστρεψε σε αποστολή, σχεδόν ένα χρόνο μετά. Ο Δημήτρης Σπανός, δεν έχει στη διάθεσή του για το σημερινό ματς τον τιμωρημένο Ούγκο Σόουζα και τον τραυματία Γιάννη Πασά.

Η αποστολή του Άρη, όπως μετέβη στην Αθήνα:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Ανάκογλου.

To Top