ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του κόσμου στις κερκίδες και στην προπόνηση “οδηγός” για τη συνέχεια

Το μήνυμα του κόσμου είναι “οδηγός” για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Άρη… Το πρόγραμμα, οι αγώνες δεν αφήνουν περιθώρια και για μια ακόμη φορά, ο κόσμος έδειξε ότι βάζει πλάτη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν στη χθεσινή προπόνηση πριν το «Ελ Πάσο», όταν οι παίκτες του Άρη δέχθηκαν ψυχολογικές «ντόπες» από τον κόσμο! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είχε προηγηθεί φυσικά, η μαζική παρουσία των φιλάθλων στο Κλεάνθης Βικελίδης στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου πάνω από 15.000 φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας.

Όπως σημειώσαμε και χθες στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου βρέθηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Άρη, για να εκφράσουν τη στήριξη τους προς την ομάδα παρά το τελευταίο στραβοπάτημα και την απώλεια των δυο βαθμών και εν όψει των σημαντικών αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα.

Το μήνυμα ξεκάθαρο από τον κόσμο, ο οποίος ζήτησε να αφήσουν «πίσω» το αποτέλεσμα της Κυριακής και να τα δώσουν όλα για τις νίκες στην συνέχεια.

«Είμαστε στο πλευρό σας, όλα για την άνοδο. Είστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, κλείστε τ’ αυτιά σας και κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα» ήταν το κεντρικό νόημα των όσων μεταφέρθηκαν στους παίκτες, υπογραμμίζοντας παράλληλα: «Είδατε πόσο κόσμο είχε το γήπεδο σε παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Θα είμαστε όλη την χρονιά εκεί. Θα σας στηρίζουμε. Μην φοβάστε τίποτε και κανέναν».

Με αυτό τον “οδηγό”, οι παίκτες του Άρη καλούνται να συνεχίσουν την πορεία της προς την άνοδο. Ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός και δεν υπάρχει πισωγύρισμα…

To Top