ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτσι θα προετοιμάσει για το ντέρμπι τον Άρη ο Πάκο Ερέρα…

Η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με τους ρυθμούς να χτυπούν… κόκκινο, καθώς ο Πάκο Ερέρα, δεν θέλησε επ΄ουδενί να διαπιστώσει δείγματα χαλαρότητας από τους παίκτες του και κυρίως όσους μέχρι στιγμής δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την δυνατότητα στον Ισπανό κόουτς, να επιχειρήσει μία ακόμα μίνι προετοιμασία, καθώς αναγνωρίζει πως με τη δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθεί θα χρειαστεί πλήρως έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Δεν τους… χαρίστηκε. Αντιθέτως, οι προπονήσεις ήταν υψηλές σε ένταση, ενώ διαρκούσαν πολύ περισσότερο, απ΄ότι οποιαδήποτε άλλη εν μέσω επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από αύριο, όμως, οι ρυθμοί θα αλλάξουν. Κι αυτό διότι ο Ίβηρας κόουτς γνωρίζει πολύ καλά, πως δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, μετρώντας αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η φιλοσοφία, ωστόσο, του Ισπανού δεν θα διαφοροποιηθεί. Η απραξία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι λογικό να έχει επηρεάσει τον όποιο ρυθμό είχε η ομάδα και εκεί θα εστιάσει ο Πάκο Ερέρα. Παράλληλα, προτίθεται να δείξε από την αρχή της εβδομάδας, τον τρόπο σκέψης του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Έχει κάνει ήδη την κατάλληλη προετοιμασία, αναλύοντας στο μυαλό του τα συν και τα πλην του αντιπάλου και πάνω σε αυτά θα προσαρμόσει την προπόνηση του Άρη.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα απλουστεύσει και θα αποφορτίσει την ομάδα του, ενόψει και των δύο επόμενων ντέρμπι, με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

 

To Top