ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνονται τις μετρητοίς τέτοια δημοσιεύματα…

Και είναι μόνο η αρχή. Δημοσίευμα εκ Αθήνας, έκανε λόγο χθες, για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέο Γκαρσία και επαφή των «ερυθρόλευκων» με την Λας Πάλμας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, ο κόσμος του Άρη να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ νωρίς για να καθοριστεί το μέλλον του Αργεντινού που θα παίξει ως δανεικός στον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν μετρά μόνο ο λόγος της Λας Πάλμας, αλλά και του ίδιου του παίκτη. Αν θελήσει να μείνει στην Ελλάδα και του χρόνου, να είστε σίγουροι πως ο Άρης θα κάνει ότι μπορεί για να διατηρηθεί ο παίκτης στα «κιτρινόμαυρα». Όλα, όμως, στο σωστό timing…

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το δικό τους πλάνο και τα δικά τους μυστικά «όπλα» στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη, εφόσον βέβαια αποφασίσει η Λας Πάλμας, πως δεν θα τον επαναφέρει στο ρόστερ της, την επόμενη σεζόν.

Μέχρι, όμως, να ανοίξει οριστικά ο «φάκελος Γκαρσία», σημασία έχει ο παίκτης να συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις» και να «καρπωθεί» ο Άρης ότι μπορεί από αυτόν αγωνιστικά. Τα υπόλοιπα είναι υποχρέωση της διοίκησης.

To Top