ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόουζα στο PRESSARIS: «Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ, τα όνειρά μου δεν έχουν ταβάνι»!

Ξεχωρίζει για το πάθος του, την αυτοθυσία του στον αγωνιστικό χώρο. Δύο από τους πλέον σημαντικούς λόγους, που ο Ούγκο Σόουζα, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Άρη. Στην τρίτη του σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα» πλέον, έχοντας ζήσει στιγμές δύσκολες, οι οποίες τον κάνουν τώρα να ονειρεύεται πολλά με τον «θεό του πολέμου» στο στήθος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Πορτογάλος μίλησε στο PRESSARIS για τα όσα έχει βιώσει και κυρίως όσα θέλει να ζήσει με τον Άρη, από εδώ και στο εξής!

Αρχικά, κλήθηκε να μας  γνωστοποιήσει το δικό του σκεπτικό, για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ…

«Για μένα είναι ένα σημαντικό ματς, όπως και κάθε άλλο φέτος. Είμαι πάρα πολύ καιρό στον Άρη, ξέρω τι θέλει ο κόσμος, ωστόσο, προσπαθώ να το μεταφέρω στους συμπαίκτες μου. Μετά από τόσα χρόνια, είναι ένα από τα ματς που περίμενα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη».

Πως βλέπεις το γεγονός πως μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι, θα έχει sold out;

«Για μένα είναι φυσιολογικό, το βλέπω νορμάλ. Ξέρω ότι είναι ντέρμπι και φυσικά ξέρω την δυναμική του Άρη. Χαίρομαι που το γήπεδο θα είναι κατάμεστο».

Ως αντίπαλος ο ΠΑΟΚ;

«Απέναντί του, ήταν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά όλοι ήταν ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας».

Έχει ιδιαίτερο βάρος το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

«Ένιωθα περήφανος, όταν το φόρεσα στην Τούμπα. Είναι στιγμές που τις περίμενα από την πρώτη μέρα».

Χρειάζεται ειδική προετοιμασία ένα τέτοιο ντέρμπι;

«Είναι η τρίτη χρονιά μου στην ομάδα, περίμενα πολύ να παίξουμε τέτοια ματς. Είμαι συγκεντρωμένος και νιώθω έτοιμος σαν από καιρό».

Ο Ούγκο Σόουζα, με τον Νίκο Οικονόμου…

«ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ»

Ερωτώμενος, για το τι του λέει πλέον, τη φετινή σεζόν ο κόσμος όταν τον συναντά, τόνισε:

«Κάθε μέρα μου θυμίζουν σε ποια ομάδα είμαι. Ο Άρης είναι η ομάδα μου. Δίνω το καλύτερο κάθε μέρα, για να παίζω κάθε ματς, από την αρχή. Σέβομαι την επιθυμία του προπονητή και ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει».

Τρία ντέρμπι στη σειρά, δύσκολο πρόγραμμα…

«Πρέπει να πηγαίναμε ματς με το ματς. Θέλω να ευχαριστηθώ όλα αυτά τα ματς. Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικά. Περιμένει πολύ καιρό ο κόσμος για ένα τέτοιο ματς. Παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα».

«ΑΝ ΣΚΟΡΑΡΩ, ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Περνάει από το μυαλό σου η ιδέα στο να σκοράρεις σε ένα από αυτά;

«Φυσικά, ήμουν κοντά στο να σκοράρω στην Τούμπα, αλλά στάθηκα άτυχος. Αν δώσουμε το καλύτερό μας, τότε ο κόσμος ξέρει πως να μας το ανταποδώσει. Μακάρι να το κάνω και να τρέξω στον κόσμο μας, που υπέφερε τόσο, όλα αυτά τα χρόνια».

Περίμενες το καλοκαίρι, ότι θα «χτιζόταν» μία ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα;

«Πήραμε πολύ καλούς παίκτες. Το περίμενα γιατί παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα και έπρεπε να ενισχυθούμε. Χαίρομαι που έχουμε αυτή την ομάδα, η οποία γίνεται όλο και καλύτερη».

Δεν έχει μέχρι στιγμής τον χρόνο συμμετοχής που θα περίμενε κανείς…

«Για μένα είναι δύσκολο, αλλα ξέρω την ποιότητά μου. Είμαι σκληρός χαρακτήρας. Θέλω να δουλέψω και όταν παίζω να είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα. Επέλεξα να είμαι εδώ στον Άρη. Από τη στιγμή, που επέλεξα να μείνω, θα είμαι 100% επαγγελματίας».

Ο κόσμος του Άρη σε έπεισε να μείνεις το καλοκαίρι;

«Ξέρω την ιστορία του Άρη. Στα δύσκολα του Άρη ήμουν εδώ. Περίμεναν και μου ζητούσαν να μείνω στον Άρη. Να βγούμε στην Ευρώπη με τον Άρη, αυτό μου ζητούσαν όλοι».

«ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ»

Εν συνεχεία, σε ερώτηση σχετικά με το ποιοι είναι πλέον οι στόχοι του από τη στιγμή, που τα προηγούμενα χρόνια, είχε θέσει τη συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, είπε:

«Θέλω να παίξω με τον Άρη στην Ευρώπη. Να μείνω στο τοπ της Ελλάδας, μαζί με την ομάδα. Θέλω γενικά να ονειρεύομαι μαζί με τον Άρη. Φυσικά έχουμε μία ομάδα, με πολύ κόσμο, πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους, να βγάζουμε ένα πλάνο. Ένα ένα όμως τα βήματα».

«ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑ»

Καταληκτικά, ρωτήθηκε για το πως βλέπουν οι συμπατριώτες του, η οικογένεια και οι φίλοι του, τον φετινό Άρη.

«Τώρα κατάλαβαν τι σημαίνει Άρης. Τότε μου έλεγαν γιατί μένεις στον Άρη. Τώρα το κατάλαβαν. Ήταν δύσκολο τότε να καταλάβουν. Βλέπουν στο ίντερνερ τι πετυχαίνουμε φέτος και όλοι μου λένε πως έκανα την καλύτερη επιλογή».

Συμπατριώτης και πλέον φίλος σου. Πως περνάει στον Άρη, ο Μπρούνο Γκάμα;

«Είναι εντυπωσιασμένος. Ήρθε σε  μία καλή περίοδο. Τον λατρεύουν. Είναι πολύ χαρούμενος. Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που είναι εδώ».

 

To Top