Έτσι ρίχνει στη “μάχη” τον Άρη ο Σπανός!

Εκτός έδρας δοκιμάζεται σήμερα ο Άρης, για πρώτη φορά στη σεζόν, στο φετινό πρωτάθλημα και το μεγάλο… ερώτημα, έγκειται στο πως θα παρουσιαστούν οι “κιτρινόμαυροι”.

Επί της ουσίας σαν να παίζουν στο… “Κλεάνθης Βικελίδης”! Με την ίδια δηλαδή φιλοσοφία και τακτική στο παιχνίδι τους, θα προσπαθήσουν να “κλειδώσουν” όσο πιο γρήγορα μπορούν το “τρίποντο” σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα.

Ο προπονητής του Άρη έχει επιλέξει τους Καντιμοίρη στο τέρμα, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Τζανακάκη και στο κέντρο της άμυνας, τους Δεληζήση και Σόουζα.

Στη μεσαία γραμμή, επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Νίκιτς στο πλευρό του Μουμίν, ενώ από εκεί και έπειτα δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Πλατέλλας και Κάσσος στα άκρα, με τον Διαμαντόπουλο κορυφή και τον Πασά σε πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον μοναδικό φορ.

Στόχος του ίδιου του Δημήτρη Σπανού, όσο και των παικτών του, θα είναι η δημιουργία παιχνιδιού και κατάλληλων προϋποθέσεων, ώστε να επιτευχθεί το γκολ, που θα διώξει το άγχος και θα δώσει μία άνεση κινήσεων.

Ο Άρης δεν θα διαφέρει, είτε παίζει στη Θεσσαλονίκη, είτε όχι. Η ομάδα “δομήθηκε” για να είναι το απόλυτο “αφεντικό” κάθε αναμέτρησης και την Κυριακή της δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει τα εχέγγυα για να το πετύχει…

To Top